Henriëtte Huberts

Henriëtte Huberts

MP-Impuls

MP Impuls is opgericht door Henriëtte Huberts. Zij is geregistreerd massagetherapeut.

Met de naam MP Impuls geef ik uitdrukking aan wat ik in gang wil zetten: ontspanning, herstel, bewustwording, beweging en gezond gedrag.

Na een studie Orthopedagogiek en coaching heb ik een aantal jaren in de reïntegratiebranche gewerkt. Als coach/arbeidsdeskundige begeleidde ik mensen met fysieke en psychische klachten naar een passende werkplek. 

Met de opleiding tot Integratief masseur ontdekte ik een nieuwe passie. Ik vind het heerlijk om met mijn handen te werken en ervaar de positieve kracht van aanraken en aangeraakt worden. Masseren is communicatie zonder woorden, luisteren met je handen en ervaren wat er is.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om in balans te blijven en goed voor jezelf te zorgen. Vanuit die ervaring heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te richten. Hierin kan ik mijn passie voor het masseren combineren met mijn expertise als adviseur en coach. Ik wil mensen zelf de kracht van massage laten ervaren en mensen ondersteunen bij het  in balans komen én blijven.

Vanaf dat moment ben ik me elk jaar blijven scholen en ontwikkelen om integraal te kunnen kijken en werken.
Ik ben inmiddels gekwalificeerd massagetherapeut en heb me daarbij gespecialiseerd als triggerpointspecialist, inclusief dry-needling. Ik werk nu al weer een aantal jaren met veel plezier in mijn eigen Massagepraktijk MP Impuls. Verder verzorg ik stoelmassages en werkplekonderzoeken bij bedrijven. In mijn werk combineer ik mijn liefdevolle aandacht en mijn  respectvolle handen met mijn brede kennis en expertise op het vlak van gezondheid, bewustwording, mens en arbeid.

Ik vind het prachtig om te zien wat aanraking, massage en behandeling teweeg kan brengen bij mensen. Het werkt helend op allerlei niveaus en kan van alles in gang zetten. Massage geeft zowel een impuls naar binnen als naar buiten. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest, werkt stressverlagend en bewustzijnsverhogend. Even stil staan in het hier en nu. Het maakt je meer bewust van je lichaam en wat je nodig hebt. Dit bewustzijn kun je dan  meenemen in je dagelijks leven. 

IN STILTE BEWOGEN

Henriëtte Huberts


 • Praktijkgegevens:
  MP-Impuls massage en preventie
  Saltshof 2804
  6604 GH Wijchen

  Tel: 06-12636560
  Site: www.mp-impuls.nl

  info@mp-impuls.nl  Rugpijncoaches helpen om DEFINITIEF van je rugklachten af te komen.

Rugpijncoaches kunnen u helpen met het op maat maken van speciale oefenprogrammas om snel en blijvend van uw rugklachten af te komen!...