Joanna van der Bolt

Joanna van der Bolt

Essential Elements

Mijn naam is Joanna van der Bolt.
Sinds een aantal jaren heb ik een praktijk in Tilburg voor Natuurgeneeswijze met specialiteit pijnbestrijding en welzijn. Met veel plezier zet ik mijn kennis en mogelijkheden in waarbij de mens centraal staat en niet de ziekte.

Het contact met clienten, iets kunnen en mogen betekenen voor een ander geeft mij veel voldoening. Vooral wanneer een client na jaren chronische pijn weer levensvreugde ervaart zie ik mijn beroep als een bijzonder geschenk

In de praktijk maak ik gebruik van verschillende methodes die erop gericht zijn het natuurlijke genezingsproces te stimuleren zonder ongewenste bijwerkingen. Omdat veel soms onverklaarbare pijnklachten door triggerpoints veroorzaakt kunnen worden heb ik mij ook geschoold als Triggerpoint behandelaar en Triggerpointcoach®. Bij pijnklachten onderzoek ik dan ook meestal of triggerpoints in uw spieren medeoorzaak van uw klachten zijn. Wanneer dit zo is leer ik u ook hoe u thuis, met zelfmassage, verbetering kunt bespoedigen.

Ook geef ik al meer dan vijf jaar korte workshops (3 uur) in groepjes van 4 om op een eenvoudige manier zelf te leren pijnklachten door triggerpoints weg te masseren.

Wilt u meer weten bel mij voor een vrijblijvend gesprek 013 5435922

Opleiding(en):

Behaalde Opleidingen en certificeringen;

HVN te Arnhem (HBO) Westerse medische basiskennis

Lasertherapeut in de kliniek van Dhr Khan, Meditech Canada

Orthomoleculair therapeut en Orthomoleculair afslanktherapeut bij het SOE

F.S.M Frequency specific microcurrant. Core en advanced training

Triggerpointbehandelaar

Triggerpointcoach methode Clair Davis

Dorn methode Dieter Dorn gevolgd bij Jos Dassen en Idelette Eigelaar

Dr Schlussler Celzouten

Reconnective healing II bij Eric Pearl

Parkeerinstructies:

De praktijk ligt op 7 minuten loopafstand van het centraal station van Tilburg. Vrij parkeren in de straat is mogelijk.


Rugpijncoaches kunnen u helpen met het op maat maken van speciale oefenprogrammas om snel en blijvend van uw rugklachten af te komen!...