Karel Muns Fysiotherapie

Karel Muns Fysiotherapie

Karel Muns Fysiotherapie bestaat uit twee praktijken in Amstelveen en een praktijk in Uithoorn. Ons team bestaat uit zeventien therapeuten. Op alle locaties wordt met moderne (fitness) apparatuur gewerkt en is er toegang tot een zwembad voor aqua fysio en revalidatie.

Maatwerk

De ene patient is de andere niet. Afhankelijk van uw algehele conditie en klachtenpatroon krijgt u uw eigen behandeltraject. Na de fysiotherapeutische intake en het onderzoek wordt er een individueel plan van aanpak voor u opgesteld. Afhankelijk van uw klachten kunnen wij gebruik maken van diverse benaderingswijzen, denk aan oefentherapie, massage, ultra-geluid, mobilisaties, voorlichting, enz. Een combinatie hiervan leidt meestal tot het gewenste resultaat.

Kwaliteit 

De Karel Muns fysiotherapeuten staan ingeschreven in de Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg en in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. De  fysiotherapeuten volgen cursussen en nascholing.

Locaties

Amstelhof
Noorddammerweg 30
1424 NX De Kwakel
Tel: 0297-521539

Escapade
Escapade 1
1183 NM Amstelveen
Tel: 020-4963056

Stationsstraat
Stationstraat 15-17
1182 JM Amstelveen
Tel: 020-6411642

Savornin Lohman
de Savornin Lohmanln 2
1181 XM Amstelveen
Tel: 020-7979852

website: www.karelmuns.nl


  • 12 - AMSTELVEEN & UITHOORN - Karel Muns Fysiotherapie

    Karel Muns Fysiotherapie bestaat uit twee praktijken in Amstelveen en een praktijk in Uithoorn.

    Ons team bestaat uit zeventien therapeuten. Op alle locaties wordt met moderne (fitness) apparatuur gewerkt en is er toegang tot een zwembad voor aqua fysio en revalidatie.    Rugpijncoaches helpen om DEFINITIEF van je rugklachten af te komen.

Rugpijncoaches kunnen u helpen met het op maat maken van speciale oefenprogrammas om snel en blijvend van uw rugklachten af te komen!...