Dolores Noguera

Dolores Noguera

Massagepraktijk Effleurage Tholen

Ik ben Dolores Noguera en heb in januari 2007 Massagepraktijk Effleurage opgericht.
Ik ben gediplomeerd Sportmasseuse en geef behandelingen Sportmassage, Triggerpoint therapie, Blessurepreventie, Manuele Lymfedrainage, Ontspanningsmassage,  Hotstone massage en Stoelmassage.

De diploma’s van Sportmassage, Blessurepreventie en Manuele Lymfedrainage zijn behaalt bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Deze diploma’s zijn rijks erkend.

Gediplomeerd Triggerpoint behandelaar.

Hiervoor heb ik een bewogen sportcarrière achter de rug. Ik heb op hoog niveau lange tijd karate en judo bedreven. Door deze sportactiviteiten ben ik in contact gekomen met sportmasseurs. Hierdoor is mijn interesse gewekt voor het behandelen van blessures en het voorkomen ervan. Dit was een reden voor mij om de cursus Sportmassage te volgen bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

Na het behalen van het vereiste diploma’s ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het NGS.
De noodzakelijke en verplichte bij/nascholingscursussen worden gevolgd. Dit waarborgt de kwaliteitsverbetering en kwaliteitsverhoging van de massages.

Twee seizoenen ben ik werkzaam geweest als verzorgster bij een B en C-elftal van de jeugdopleiding van RBC Roosendaal.

De massagebehandelingen vinden plaats naar aanleiding van persoonlijke klachten (Bijv. Nek, schouders, rug e.d.), op advies van artsen/bedrijfsartsen en fysiotherapeuten of voor ontspanning. Ervaring met het masseren van ouderen heb ik op diverse locaties opgedaan. Binnen mijn praktijk is het voor ouderen mogelijk om te genieten van één van de bovengenoemde massages.

Bewegen

Naast mijn werk als masseuse ben ik werkzaam geweest als fitnesstrainer en personal trainer bij sportschool Dinami in Steenbergen. De werkzaamheden als personal trainer worden binnen de praktijk voortgezet, zodat er een mogelijkheid bestaat onder begeleiding af te vallen en verantwoord te bewegen.  
Binnen de praktijk is word je persoonlijk begeleid op het gebied van bewegen en afslanken.  

De diploma’s Fitnesstrainer A-B en Personal trainer zijn behaald bij de brancheorganisatie FITVAK, eveneens rijks erkend.


 • Praktijkgegevens:
  Massagepraktijk Effleurage Tholen
  Dalemhof 5
  4691 ZC Tholen

  Tel: 0619-055 743
  Site: www.effleurage.nl

  [email protected]  Rugpijncoaches helpen om DEFINITIEF van je rugklachten af te komen.

Rugpijncoaches kunnen u helpen met het op maat maken van speciale oefenprogrammas om snel en blijvend van uw rugklachten af te komen!...