Marion Venmans

Marion Venmans

Massagepraktijk Marion Venmans

Een ontspannen lichaam geeft ontspannen gedachten.

Na de opleiding HBO-Verpleegkunde heb ik ruim twintig jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt, m.n. op de Spoed Eisende Hulp-afdeling. Naast mijn werk volgde ik verschillende opleidingen op het gebied van lichaamswerk en massage.

Terwijl ik als verpleegkundige vooral bezig was met zieke en gewonde mensen, raakte ik steeds meer geboeid door het hoe en wat van het voorkomen van ziek worden en het gezond blijven van lichaam en geest. Masseren en lichaamswerk bleken voor mij de juiste manieren te zijn om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van een ander.

Sinds 2007 werk ik als zelfstandig masseur in mijn praktijk.
Toen ik in aanraking kwam met de effecten van de behandeling van myofasciale triggerpoints volgens Davies, werd ik meteen enthousiast om deze behandeling ook professioneel te gaan toepassen.

In de praktijk werd me al snel duidelijk dat het aanreiken van tools aan mensen met pijn- en andere klachten een verrijking is op de behandeling. Mensen kunnen zelf dagelijks aan de slag met hun gezondheid en krijgen meer inzicht in hun functioneren.

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (deels) de behandelingen via de aanvullende verzekering vanwege aansluiting bij de beroepsverenigingen NMTN en SRBAG.

Voel u uitgenodigd om contact op te nemen voor aanvullende informatie.

Hartelijke groet,
Marion Venmans

Opleiding(en):

Triggerpointcoach
Triggerpointspecialist
Spinale segmentale massage
Sportmassage
Touchpro Stoelmassage
BOLT Lichaamswerk
Dorn methode
SEH-specialisatie
HBO-Verpleegkunde

Parkeerinstructies:

Vrij parkeren op de parkeerplaats op het terrein, en bij nat weer pal voor de deur. 


 • Praktijkgegevens:
  Massagepraktijk Marion Venmans
  Ceramstraat 116 a
  3312 SK Dordrecht

  Tel: 06-10552100
  Site: www.mvmassage.nl

  marion@venmans.com  Rugpijncoaches helpen om DEFINITIEF van je rugklachten af te komen.

Rugpijncoaches kunnen u helpen met het op maat maken van speciale oefenprogrammas om snel en blijvend van uw rugklachten af te komen!...